זה נתון לבחירתך. במידה ותרצה – כל שעליך לעשות הוא רק לעדכן את פרטי התשלום ותוכל לראות את כל המסמכים שהנפקת בתקופת ההתנסות. אם תחליט שאין ברצונך לשמור את המסמכים שהונפקו במהלך ההתנסות תוכל לבקש מצוות התמיכה למחוק כל זכר למסמכים הללו כל עוד הם לא נשלחו ללקוחות.